Zoek op term

LEE SHORE a Crosby Stills & Nash Tribute

zo. 24 mei. 2015 (afgelopen)

LEE SHORE a Crosby Stills & Nash Tribute

Een gepassioneerde zoektocht naar de verhalen en de magie achter Crosby, Stills, Nash & Young en vooral heel veel muziek. Een tribute met een ziel.  

Door sterk te musiceren en de harmonieën en samenzang uit te werken komt Crosby, Stills, Nash & Young terug tot leven op een podium!  Beelden van de legendarische studentenprotesten met dodelijke afloop in Ohio worden begeleid door de protestsong van Neil Young, maar ook andere filmpjes en foto's brengen het publiek terug in de tijd!

De band ging uit elkaar in 1975, na een laatste poging tot reünie op de ranch van Young. Stephen Stills in 1974 in Creem-Magazine: "We did one (tour) for the art and the music, one for the chicks. This one's for the cash.". Crosby opperde dan ook, met enige zelfspot, om het live-album de titel ’What could possibly go wrong?’ mee te geven.

Fred (vocalist/gitarist) besluit om, samen met zijn muzikanten, op zoek te gaan naar antwoorden. Wat is er gebeurd gedurende de woelige 6 jaar dat de band heeft bestaan? Wat liep er fout? Zijn de mythische verhalen die de ronde doen terecht? Een zoektocht naar de magie van een band die slechts 1 studioalbum (Déja Vu) nodig had om geschiedenis te schrijven.  Heerlijke verhalen, gigantische ego’s en vooral heel veel fantastische muziek die je onderdompelt in de sfeer van de vroege jaren ’70.

Zang & gitaar: Fred Klee (Fred Klee Band)
Zang & gitaar, pedalsteel: Eddy Scheepers (The Kids, Johan Verminnen, Jo Lemaire)
Zang & gitaar: Romain Schoonis (Slick, Kastaar)
Zang & Hammond, piano: Patrick Cuyvers (Hideaway, Nebraska, Soul Spirit)
Bas: jan Ieven (El Fish, Rhythm Junks)
Drums: Davy Deckmijn (Zornik, Hannelore Bedert)

VerbergenInformatie
zaal open 15.00 uur, aanvang 16.30 uur
vvk € 14,00 / deur € 17,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269