Zoek op term

Letz Zep

vr. 27 sep. 2013 (afgelopen)

Letz Zep

Letz Zep wordt beschouwd als de beste Led Zeppelin tributeband ter wereld door critici en Led Zeppelin fans. Zelfs de legendarische frontman Robert Plant liet weten dat het was alsof hij naar zichzelf stond te kijken, toen hij een concert van Letz Zep bezocht.

Letz Zep brengt geen nostalgisch gevoel, maar een revolutie tegen de tijd en een hart dat schreeuwt tegen middelmatigheid en vergetelheid. Waarbij zowel het uiterlijk als het geluid van Led Zeppelin nauwkeurig wordt nagemaakt.

De band bestaat uit getalenteerde, gerespecteerde en ervaren muzikanten die allen echte Led Zeppelin fans zijn. De muzikanten hebben getourd met o.a. Ozzy Osbourne, Roger Daltrey, Debbie Bonham en Steve Hackett, en beschikken over de muzikale vaardigheden die nodig zijn om Led Zeppelin zo overtuigend mogelijk te kopieren. Inclusief de 'strakke, maar losse' rauwe opwinding, dat een handelsmerk was van een Led Zeppelin concert.

Letz Zep brengt de muziek van Led Zeppelin naar het publiek dat alle generaties omvattend is. Led Zeppelin fans van dag 1 zullen de band waarderen, net als de generatie van nu.

VerbergenInformatie
€ 16,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269