Zoek op term

Lezing en workshops: Luisteren we naar kinderen?

di. 18 mrt. 2014 (afgelopen)

Lezing en workshops: Luisteren we naar kinderen?

Uitnodiging HARTverwarmendWijs Limburg Dinsdag 18 maart 2014 Luisteren we naar kinderen? de kracht van onze kinderen als wegwijzer 19.30 uur start 20.00 uur lezing: visie op democratisch onderwijs door 5en5is11 21.00 uur workshops: ♥ (Her) Ont-dek je passie, kracht en talenten (Esther Bonné) ♥ Presentchild in onderwijs; wat kinderen je spiegelen (Meta Kierkels/Maartje Coolen) ♥ Excellentie binnen het basisonderwijs (Ruud Jansen/Sandra Quaedackers) ♥ De kracht van kruiden en voeding werkt óók in het onderwijs (Rika Verhoef) ♥ Wat hebben kinderen met ASS/ADHD/ADD van ons nodig? (Carla van Berkel) ♥ Kleuren-Wijs: Samen op weg naar bewust ZIJN in verbinding (Wilga Zibel) ♥ Hooggevoelig kind, en nu? (Norma Prikanowski) ♥ Geweldloze communicatie met kinderen - ik wil begrijpen wat je echt nodig hebt (Harald Borjans) Wie zijn er welkom? Leerkrachten, directeuren, ib-ers, therapeuten, ouders, jongeren, kortom iedereen die zich betrokken voelt bij HARTverwarmend onderwijs aan onze kinderen! Sluit je aan bij ons landelijk netwerk en werk mee aan het heel maken (en liever heel houden) van onze kinderen door hun boodschappen te verstaan en daar naar te handelen in het onderwijs!