Zoek op term

Lichtenberg Experience

zo. 15 sep. 2013 (afgelopen)

Lichtenberg Experience

Het Weerter Mannenkoor organiseert voor de 2de keer  een gratis inloopconcert in het openlucht theater “De Lichtenberg” in Weert. Dit openluchtconcert vindt plaats in het kader van de Nationale Monumentendag 2013. Vanaf 12.00 uur tot 19.00 uur is dit schitterende theater aan de IJzerenmanweg 15 geopend voor belangstellenden. Met medewerking van een 10-tal koren en een dansgroep wordt er op die middag een gevarieerd -vijf uur durend- programma  gepresenteerd, van klassiek  tot pop. De Weerter swing&soulband “The Oaken Towels “ zorgt tijdens de programmawisselingen voor swingende intermezzo’s. De presentatie is net als vorig jaar in handen van Jan Leenders.

Wethouder Harry  Coolen zal  om 12.45 uur het openluchtconcert “De Lichtenberg Experience 2”openen. Aansluitend aan de openingstoespraken vindt vanaf 13.03 uur de verkiezing van het “Wieërterlând Lidje” plaats. Een professionele jury bestaande uit Rogier van Wegberg, Noël Seerden, Jo Janssen, Elsemieke Piepers en Rosanne Roelofsma heeft drie 3 liedjes genomineerd. Deze liedjes worden in De Lichtenberg gepresenteerd waarna het aanwezige publiek de gelegenheid heeft om te stemmen op een van de drie liedjes.

Door een samenwerking tussen WeertFM en Middenlimburg-Actueel is het ook mogelijk om buiten het theater een stem uit te brengen. De gehele “Lichtenberg Experience 2”is namelijk  live te volgen via het TV kanaal van WeertFM. Luisteraars en kijkers kunnen hun stem uitbrengen via de websites van:  www.weert600jaarstad.nl , www.weertfm.nl en  www.weertermannenkoor.nl De uitslag van de verkiezing van het “Wieërterlând lidje” is om 18.00 uur, de winnaar zal daarna nog een keer het winnende lied ten gehore brengen. Daarna  zullen de koren  gezamenlijk “De Lichtenberg Experience 2”afsluiten met de “Exodus Song”.

VerbergenInformatie
12.00-19.00 uur
gratis
VerbergenOpenluchttheater de Lichtenberg
Openluchttheater de Lichtenberg
IJzerenmanweg 15
6006 TA Weert
Nederland
0495-531787