Zoek op term

Loes Swinkels

zo. 12 apr. 2015 (afgelopen)

Loes Swinkels

De roots van singer-songwriter Loes Swinkels liggen in Limburg, maar dat had net zo goed Texas kunnen zijn. Met haar krachtige, bluesy stem neemt ze je mee naar verlaten autowegen, versleten spijkerbroeken, of een stil plekje in de natuur. ‘Met mijn liedjes wil ik hoop en liefde de wereld inzingen,’ aldus Loes. 

Loes groeide op in een klein dorpje, wetende dat ze op een dag haar vleugels zou spreiden en de wereld in zou trekken. Na het schrijven van gedichten op jonge leeftijd, pakte Loes de gitaar op toen ze 16 jaar was. Al snel veranderden haar gedichten in liedjes over vrijheid en liefde. Ondanks haar grote voorkeur voor zingen en schrijven, is Loes altijd gitaar blijven spelen. Met haar warme, krachtige stemgeluid en ritmische gitaarspel, brengt ze haar liedjes met vertrouwen, maar bovenal recht uit het hart.

VerbergenInformatie
zaal open 15.00 uur, aanvang 16.00 uur
gratis
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269