Zoek op term

Manoeuvre's Herfstconcert

za. 2 nov. 2013 (afgelopen)

Manoeuvre's Herfstconcert

Manoeuvre Weert organiseert in cafe-zaal Beej Bertje wederom haar traditionele herfstconcert. Het belooft een mooie en uitdagende zangavond te worden, vol met eigentijdse muziek en van hoog koorniveau. Het concert begint om 20.00u en is vrij toegankelijk. Dus kom op tijd, want vol=vol. We zijn blij met de toezegging van enkele mooie, regionale koren om Manoeuvre’s Herfstconcert op te komen luisteren. Zo heeft het close-harmony koor Fusion, olv. Esther Zaad, uit Sittard haar medewerking toegezegd. Fusion werd onlangs vierde op het Nationaal Korenfestival, nadat ze eerste werd op het Limburgs Korenfestival en in 2008 deze titel zelfs met lof veroverde. Voor de zomer nam Manoeuvre deel aan een korenworkshop van Fusion en de klik die ontstond leidde tot een spontane uitnodiging om Fusion in Weert te presenteren. Verder zal ook close harmony Group Confetti, olv. Gertie Sikes, uit Venray optreden. Een gelijkgestemd koor dat niet alleen zangtechnisch van zich laat horen, maar ook het visuele aspect tijdens de uitvoering op hoog niveau zet. Voor de topafsluiter heeft Manoeuvre niet ver hoeven te zoeken en geput uit de diverse goede koren in Weert. The Streetsingers staan al tijden aan de top in Weert en omstreken en we zijn er dan ook zeker van dat we in dit koor, olv. Noel Seerden, een koor hebben gevonden dat Manoeuvre’s Herfstconcert op juiste toon zal afsluiten. Voor Manoeuvre is het na enige omzwervingen in de regio tijd om ook in Weert weer van zich te laten horen. Na het spetterende optreden tijdens de Boonte Aovundje van de Rogsteakers, optredens in Ospel, Tungelroy en Buchten en het 'good will' -concert in zorghuis Van Berlo Heem staat nu ons eigen concert voor de deur. Met veel toewijding en inzet hebben de mannen zich in het zweet gewerkt om niet alleen een mooi concert neer te zetten, maar om ook visueel de aandacht van u vast te houden… Laat u verrassen en ben er bij!

Entree is gratis

VerbergenInformatie
vanaf 20.00 uur
gratis toegang
VerbergenManoeuvre Weert
Café Zaal Beej Bertje
Manoeuvre Weert
Rietstraat 28
6003 PM Weert
Nederland
0495-540682