Zoek op term

Marktconcerten 27 juni 2013

do. 27 jun. 2013 (afgelopen)

Marktconcerten 27 juni 2013

Dit jaar vinden ook weer Marktconcerten op verschillende donderdagavonden in mei en juni  plaats. De concerten worden verzorgd door verschillende Weerter muziekgezelschappen en schutterijen in de openlucht op de Markt. De harmonieën, fanfares en muziekkorpsen van de schutterijen tonen hun muzikaliteit in de nabijheid van de terrasjes met een luchtig muzikaal programma.

Op donderdag 27 juni a.s. treedt op: Stedelijke Harmonie Sint Antonius Weert en Harmonie St. Jozef Weert Zuid

De Marktconcerten is een kleinschalig evenement. De omgeving bepaald in belangrijke mate het succes van een evenement. Er is voor de Markt gekozen, omdat het midden in de stad ligt in een historisch perspectief en in een sfeervolle omgeving.

 

VerbergenInformatie
21.00 uur
gratis
Verbergencentrum Weert
centrum Weert
Markt 1
6001 EJ Weert
Nederland