Zoek op term

Men on the Moon (REM) & Grapefruit Moon (Neil Young)

vr. 4 sep. 2015 (afgelopen)

Men on the Moon (REM) & Grapefruit Moon (Neil Young)

Men on the Moon (REM)
Men on the Moon brengt een ode aan een van de grootste bands in de geschiedenis van de alternatieve en de pop scene. Een tribute aan een band die bekend is om haar enorme hits als “The One I Love” en “Losing My Religion”. Ook hebben zij een hoop populariteit verworven door liedjes als “Everybody Hurts”, en hun meest vrolijke liedje dat zij samen met B52’s zangeres Kate Pierson hebben gemaakt; ‘Shiny Happy People.’ 
De bandleden zijn stuk voor stuk zeer ervaren en bestaat uit een mix van professionele, semi-professionele en gepassioneerde, ervaren amateur muzikanten die op deze manier een van de meest toonaangevende bands van de jaren 80 en 90 eren.
Het kostte weinig moeite om een goeie setlist samen te stellen, alleen al vanwege het feit dat de lijst met goeie en bekende nummers van deze band oneindig is.

Grapefruit Moon (Neil Young)
Grapefruit Moon never broke up...they just took a five year vacation.
Na vijf jaar gaat Grapefruit Moon weer de planken op. In het verleden heeft Grapefruit Moon naast hun reguliere repertoire hun muzikale helden met regelmaat geëerd. Tributes aan "Neil Young", "Bob Dylan" en "Tom Waits" werden met passie en overgave gespeeld. Met hun "Neil Young" act stonden ze in het verleden al onder andere in 013 Tilburg, De Groene Engel in Oss, 't Roepaen in Ottersum en zelfs de Duitse Neil Young Fanclub nodigde Grapefruit Moon twee keer uit de grens over te steken. 
De leden speelden onder andere in Double Axe, Texan Tail, Wild Specialties, Remko en Missy Moon. Tegenwoordig maken ze deel uit van "Holy Cheese", "The Hot Buskers", "Men on the Moon", "Elmore D.", "Drippin' Honey" en nog veel meer!
 

VerbergenInformatie
zaal open 20:00 uur, aanvang 21:00 uur
€ 5,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269