Zoek op term

Mike Zito & The Wheel + Some got it

vr. 13 nov. 2015 (afgelopen)

Mike Zito & The Wheel + Some got it

Het gaat momenteel goed met Mike Zito en dat is toch wel eens anders geweest. De tijd van vluchten voor anderen, maar vooral zichzelf, zijn periode van drugsverslavingen heeft hij gelukkig achter zich gelaten. Vanaf het moment dat hij de beslissing nam om naar Texas te vertrekken ging het bergopwaarts en momenteel lijkt er weinig mis te kunnen gaan voor hem. Mike Zito is een begenadigd zanger, gitarist en songwriter, die al vier CD’s in eigen beheer had uitgebracht, tot hij in 2008 bij Eclecto Groove Records belandde, waarmee zijn doorbraak kwam. In 2011 raakte hij betrokken bij de oprichting van de Royal Southern Brotherhood, een succesvol project met onder andere Devon Allman en Cyril Neville. 
Mike wordt tijdens dit concert begeleid door The Wheel, een band waarover hijzelf zegt: “The Wheel is a special band. These musicians were handpicked over the years. These are some of my favorite musicians on planet earth. My dream band”. Met zijn rauwe doorleefde stem die doet denken aan Bob Seger en Frankie Miller en spetterend gitaarwerk brengt hij de perfecte mix van americana, roots rock en blues. 

Some got it is een midden Limburgse rockband met bluesy invloeden.
Alle bandleden hebben een lange muzikale achtergrond, en speelden in bands als Meriadoc, Lags, Stranglehold, Jam Stew, Oase houseband , the Muffdivers en Mennen.

Repertoire bestaat uit voornamelijk uit stevige rock covers van o.a  Lynyrd Skynyrd, Pat Travers, Allman Brothers Band, Rory Gallagher, ZZ Top

VerbergenInformatie
zaal open 20:00 uur, aanvang 21:00 uur
vvk € 14,00 / deur € 17,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269