Zoek op term

Minirok festival Stramproy

za. 30 aug. 2014 (afgelopen)

Minirok festival Stramproy

Op zaterdag 30 augustus is het voor de achtste keer zover: MiniRok! Na wederom een zeer sterke editie vorig jaar zal er ook dit jaar weer heel veel muzikaals te zien, beluisteren en te genieten zijn! Na het Nederlandse The Silverfaces en het Belgische Psycho 44, voegen we eer drie namen toe aan de MiniRok line-up! Van ingetogen indie-pop naar Spaanse moddervette stoner terug naar naar technisch hoogstaande bombastische indierock met een flirt electro, de nieuwe toevoegingen aan de MiniRok 2014 line-up zijn:

* Rhinos are People too [BE]

* Pendejo [NL]

* The Sedan Vault [BE]

Meer nieuws volgt snel! Voor iedereen die meer informatie over dit oergezellige festival wil en over de bands die er spelen: www.minirok-stramproy.nl of word vriendjes met ons:  www.facebook.com/minirok-stramproy. Bands die inmiddels faam hebben gemaakt op nationaal en internationaal gebied zoals Triggerfinger, John Coffey, The VanJets, Birth of Joy, Wallace VanBorn en The Dirty Denims maakten in vorige edities al hun opwachting op MiniRok. MiniRok is een 1-daags openlucht pop/rock festival voor jong en oud waar naast een zeer gevarieerd muziekprogramma van (inter)nationale bands de nadruk ligt op een brede festivaluitstraling bestaande uit onder andere een jampodium, uitgebreide kinderanimatie en veel meer!

 

VerbergenInformatie
14.00-23.55 uur
€6,00
VerbergenMinirok Festival
Sportpark Steinakker
Minirok Festival
Burgemeester Smeijersweg 10
6039 HB Stramproy
Nederland
06-27109825