Zoek op term

Modeshow Maasstraat zondag 28 april as

zo. 28 apr. 2013 (afgelopen)

Modeshow Maasstraat 28 april as

As zondag 28 april organiseren de winkeliers van de Maasstraat in Weert een gezamenlijke modeshow. De Maasstraat in Weert staat bekend als de PC Hooftstraat van Weert. Een gezellige en unieke straat met in het hart het prachtige klooster. In deze authentieke omgeving zullen op zondagmiddag om 14.00, 15.00 en 16.00 uur de verschillende deelnemende winkeliers een impressie tonen van de collectie voor deze zomer.
Laat u verrassen door de ondernemers van de Maasstraat tijdens deze modehappening. Een modeshow vol exclusieve en originele artikelen. Naast kleding van de verschillende dames- en herenmodezaken worden ook schoenen, sportkleding, zonnebrillen, sieraden en horloges geshowd. Zelfs woonaccessoires en speelgoed zullen een plaats krijgen in deze show. Een zomerse en luxe happening waarna u in de winkels wordt ontvangen om de collecties te mogen bewonderen.
De volgende zaken doen mee aan dit event: Anne Belle Mode, Charlain herenmode, Coenen-Saes, Cramers van Asten, Eric Mertens, Ferrum, Hamid, Glamz, Le Type, Marjon Snieders Schoenen, Marlies, Moda Bardolino, Posno Sport en Top-1-Toys.
De winkels zijn geopend van 13.00 tot 17.00. Parkeren is gratis op koopzondag!

VerbergenInformatie
14.00 15.00 en 16.00 uur
gratis
VerbergenOndernemers Maasstraat/ Oude Schut
Modeshow Maasstraat zondag 28 april as
Ondernemers Maasstraat/ Oude Schut
Maasstraat
6001 EJ Weert
Nederland