Zoek op term

Nachtvlinders spotten in Kempen-Broek

za. 20 jun. 2015 (afgelopen)

Nachtvlinders spotten in Kempen-Broek

In het herstelde moerasgebied Wijffelterbroek groeien weer bijzondere planten en leven weer teruggekeerde beestjes. Door verscheidene grondsoorten komen hier bijzondere nachtvlinders voor. Op zaterdagavond 20 juni maken een aantal nachtvlinderexperts een opstelling met lampen en doeken. Nachtvlinders komen hier op af. En misschien ook wel de zeldzame moerasspinner, die in heel Nederland alleen hier leeft. Zo zie je maar weer: ook in het donker is Weert de Groenste Regio van de wereld. Lees de website van ARK Natuurontwikkeling voor meer informatie over aanmelding, locatie en aanvangstijd.
 

VerbergenPicknickbank Wijffelterbroek
Picknickbank Wijffelterbroek
Pruiskesweg
6006 RT Weert
Nederland