Zoek op term

Nationale buitenspeeldag

wo. 11 jun. 2014 (afgelopen)

Nationale buitenspeeldag

De Nationale BuitenSpeel Dag is een activiteit waaraan veel wijken in de Gemeente Weert deelnemen. Ieder jaar wordt deze activiteit weer groter en groter. De straat wordt een middag lang afgesloten zodat iedereen hier veilig kan spelen. Dit jaar is de Nationale Buitenspeel dag op 11 juni. In iedere wijk zijn weer verschillende sportactiviteiten te beleven, maar ook andere spannende en vooral leuke onderdelen en spellen. Deelnemende wijken/dorpen zijn Binnenstad Weert, Leuken, Laar, Keent, Molenakker, Groenenwoud, Boshoven, Fatima, Moesel, Altweerterheide en Stramproy!

VerbergenInformatie
13.00-17.00 uur
gratis
VerbergenNationale buitenspeeldag
Nationale buitenspeeldag
Markt 1
6001 EJ Weert
Nederland