Zoek op term

Nederlands Burgemeesters Elftal in Weert

za. 30 aug. 2014 (afgelopen)

Nederlands Burgemeesters Elftal in Weert

Nederlands Burgemeesters Elftal (NBE)
In het kader van Weert600 speelde het Nederlands Burgemeesters Elftal (NBE) op zaterdag 30 augustus om 16.00 uur tegen de veteranen van DESM. Aanvoerder Jos Heijmans leidde het NBE naar een verdiend gelijkspel 2-2. Beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd. Aan het begin van de 2e helft begon het te regenen en tot het eindsignaal hield het niet meer op. 

NBE
Het NBE is een team van voetballers, bestaande uit burgemeesters van verschillende gemeenten uit heel Nederland, waaronder Weert. Burgemeester Jos Heijmans van Weert is voorzitter en draagt de aanvoerdersband. Het NBE is opgericht in 1988 door de burgemeester Van der Laan van Noordenveld. De burgemeesters spelen voor hun plezier en voor het goede doel de Leprastichting. 

Open Dag DESM
De Weerter voetbalclub DESM hield zaterdag 30 augustus Open Huis van haar nieuwe locatie aan de Kaaskampweg in Weert. DESM is deze zomer verhuisd van haar vertrouwde stek aan de Koekoeksweg naar het nieuwe sportpark met de naam De Moeësdiek aan de Kaaskampweg. Vanaf 13.00 uur konden belangstellenden daar een kijkje komen nemen.

Diverse activiteiten
Verder waren er zaterdag 30 augustus diverse activiteiten, zoals een optreden van percussieband Samba Douro en een loterij met een Meet & Greet met burgemeester Jos Heijmans. Om 18.00 uur sloot het eerste elftal van DESM de feestelijke dag af met een bekerwedstrijd tegen SV Roggel. Na dit treffen vervolgde de Open Dag zich verder in de kantine. Alles onder het motto: ''Dan moj-jae beej de Moeësdiek zeen''. 

Foto's
Burgemeesters vs DESM - Weertdegekste
Burgemeesters tegen veteranen DESM - MLA
 

Film
Opnames WTV

VerbergenInformatie
gratis
VerbergenDESM
Open Dag
DESM
Kaaskampweg 4
6004 RT Weert
Nederland