Zoek op term

The Nimmo Brothers + The BluesBones

za. 17 jan. 2015 (afgelopen)

The Nimmo Brothers + The BluesBones

Ze zijn broers, komen uit Glasgow en staan aan de top van de moderne Britste blues. 

The Nimmo Brothers zijn beïnvloed door onder andere Stevie Ray Vaughn, B.B. King en Peter Green en bestaat uit Alan en Stevie Nimmo, beide topgitaristen en voorzien van een fantastische bluesstrot. Al ruim 17 jaar spelen de broers samen, en hebben daarnaast hun eigen succesvolle projecten. De band wordt gecompleteerd met drummer Wayne Proctor en bassist Mat Beable. Hun live-reputatie is geweldig, hun bluesy rockgeluid is engergiek en doordrenkt met passie en emotie

The BluesBones

The BluesBones hebben in de korte tijd dat ze bestaan al een behoorlijke staat van dienst. De groep beschikt over twee sterke gitaristen, Andy Aerts en Stef Paglia en zanger Nico de Cock met een voor dit genre geknipt krachtig, schuurpapieren stemgeluid. Passie, gevoel, en een enorme 'liefde' voor The Blues. Zomaar een paar kenmerken die van toepassing zijn op The BluesBones. Dat hun muziek aanslaat bij een groot publiek, zal geen vraagtekens oproepen. Met een uitgekiende mix van vooral eigen nummers en de betere covers weten ze een vonk over te brengen. The BluesBones blijven het goed doen en zijn zeker één van de toon aangevende blues bands van België en van Nederland.

In 2013 kwamen ze met hun nieuwe live CD/DVD ‘Live@ The Bosuil’. Geheel opgenomen tijdens hun bezoek aan de bosuil in April 2013. 

VerbergenInformatie
zaal open 20.00, aanvang 21.00
vvk € 13,00 / deur € 16,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269