Zoek op term

The Nimmo Brothers + Danny Bryant + The Dead Revils

vr. 24 jan. 2014 (afgelopen)

The Nimmo Brothers + Danny Bryant + The Dead Revils

The Nimmo Brothers uit Glasgow bestaan al ongeveer veertien jaar. Als band behoren ze tot een van de betere bluesrock formaties uit het Europese circuit. De broers Alan en Stevie Nimmo zijn twee van de meest opvallende, jonge en moderne bluesgitaristen van Europa. De band haalt zijn invloeden vooral uit de blues van de jaren ’60 en de inspiratie wordt voornamelijk gehaald uit demuziek van Peter Greens’ Fleetwood Mac en John Mayalls’ Bluesbreakers. 

De Britse bluesman Danny Bryant heeft zijn school niet afgemaakt, om zijn droom na te jagen; door te breken als muzikant en hij laat zien dat hij weet waar bluesrock voor staat! De afgelopen tien jaar speelde Bryant in diverse clubs en op verschillende festivals om naam voor zichzelf te maken en dat is hem gelukt; hij wordt door Classic Rock Blues magazine een ‘National Blues Treasure’ genoemd. Onlangs bracht Danny Bryant zijn zevende album `Hurricane´ uit, dit nieuwe album is zijn best verkochte album tot nu toe!

The Dead Revils bestaat uit leden van de Weertse band Starfish Bowl en de zogenaamde bluesprofessor Maikel van Bogget. Met The Dead Revils brengen zij een ode aan de no-nonsense Chicago blues van The Red Devils. Deze muzikanten zijn goed op elkaar ingespeeld en weten de vuige sound van The Red Devils met een energieke show over te brengen op het publiek.

VerbergenInformatie
€ 15,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269