Zoek op term

Nu of nooit - voorronde

za. 17 okt. 2015 (afgelopen)

Nu of nooit - voorronde

Nu of Nooit is dè contest voor Limburgse popartiesten met als hoofdprijs een speelplek op Pinkpop! 
Jick Munro & The Amazing Laserbeamers won afgelopen jaar na een drukbezochte finale in ons eigen Muziekcentrum De Bosuil en dit resulteerde naast de te gekke show in Landgraaf ook in andere mooie festivalshows en 3FM.

De volgende artiesten zullen optreden bij de voorronde in De Bosuil; let op: de speel-volgorde wordt bepaald door loting op de dag zelf!

Major Dreamin'
Laid back Engelstalige hip hop met een warme, donkere stem.
De liefde voor muziek en hip hop in het bijzonder staat bij Major Dreamin (Dylan Laurens) centraal in zijn leven.
Zes jaar geleden zette hij zijn eerste stappen in het zelf maken van muziek en lyrics, nu pakt hij door!

Puyn
Puyn heeft een bijzondere kijk op Punk, Rap en Metal. Dankzij bijzondere vocalen, buitengewone gitaarpartijen ondersteund door pompende drums en groovende baslijnen zorgt Puyn voor een energieke liveshow. De Heideroosjes en Limp Bizkit en een vleugje Rage Against The Machine zijn in hun sound terug te horen.

Skyway Avenue

Skyway Avenue is een enthousiaste band vol motivatie en inspiratie, ontstaan in september 2009 en na een wisseling in de zang sinds de zomer van 2013 in de huidige vorm bij elkaar. Skyway Avenue wil een brug vormen tussen Blues Rock en de moderne Pop/Rock. 

Uncle Harry
Uncle Harry is een bluesrockband met psychedelische invloeden. Een band die de 70's muziek terug haalt en het in een nieuw jasje steekt.

Waking Skies

VerbergenInformatie
aanvang 19:30
€ 7,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269