Zoek op term

OLS uitkavelen

za. 13 jul. 2013 (afgelopen)

OLS uitkavelen

Het uitkavelen van het OLS gebeurt op zaterdag 13 juli 2013. De schietwedstrijd is op zondag 7 juli begonnen. Alle schutterijen die nog in de race zitten, gaan vandaag door totdat de winnaar bekend is. De wedstrijd wordt om 11.00 uur herstart. Naast de wedstrijd speelt er vanaf 13.00 uur ook een band. Het kan zijn dat het uitkavelen nog verder gaat op zondag 14 juli.

Optredens:

  • Vanaf 10.30 uur DJ Michel
  • Tussen 13.00-14.00 uur The It's
  • Vanaf 14.00 uur Duo-Whenever

Kijk voor meer informatie op de website van het OLS.

Het OLS is het Oud Limburgs Schuttersfeest dat elk jaar georganiseerd wordt door de winnaar van het jaar ervoor. Schutterijen uit Nederlands-Limburg en Belgisch-Limburg doen aan het OLS mee. Vorig jaar won schutterij St. Antonius Stramproy. Zij zorgen dus dit jaar voor de organisatie.

VerbergenOLS
OLS
Vloedmolenweg
6039 RX Stramproy
Nederland