Zoek op term

Ontdek je Molen

za. 10 mei. 2014 (afgelopen)

Ontdek je Molen

Landelijke Molendag wordt dit jaar op 10 en 11 mei gehouden. In Weert en het Weerterland zijn de meeste wind- en watermolens op zaterdag en/of zondag geopend. De molens van Molenstichting Weerterland zijn zaterdag 10 mei vanaf 10 uur te bezoeken. Ontdek je Molen is dit jaar het thema van Landelijke Molendag. Speciaal de jeugd staat deze zaterdag centraal in de belangstelling. Kinderen mogen met de molenaars mee de molen bekijken en de molenaars laten de kinderen zien hoe een molen bediend wordt. Maar ook vaders en moeders en opa's en oma's zijn natuurlijk welkom.

VerbergenInformatie
10.30-17.00 uur
gratis
VerbergenMolenstichting Weerterland
De molens van Hushoven, Keent, Tungelroy, Laar, Swartboek, Stramproy
Molenstichting Weerterland
Keenterstraat 1
6006 PW Weert
Nederland
06-11134446