Zoek op term

Onthulling glas-in-lood kunstwerk Tungelroy

zo. 18 mei. 2014 (afgelopen)

Onthulling glas-in-lood kunstwerk Tungelroy

Het kunstwerk stelt de vier jaargetijden voor en is ontworpen door Jan Tullemans voor de toenmalige huishoudschool in Tungelroy. Na bijna 20 jaar in een oude schuur te hebben gestaan heeft het kunstwerk nu een nieuwe bestemming gekregen in de kern van Tungelroy. Zondag 18 mei vanaf 10 uur tot ongeveer 13.00 uur zal het kunstwerk worden onthuld door o.a. onze burgemeester, gedeputeerde Van der Broeck en de familie Tullemans. Werkgroep Ommetje Romeinse Brug heet iedereen welkom.

VerbergenInformatie
10.00-13.00 uur
gratis toegang
VerbergenWerkgroep Ommetje Romeinse Brug
André Smeets
Werkgroep Ommetje Romeinse Brug
Hoek Jaen Amentstraat / Tungelerdorpsstraat
6005 RL Tungelroy
Nederland