Zoek op term

Ontmoetingsbijeenkomsten voor mantelzorgers

(Maandelijks event) nov 04, 2015 tot dec 02, 2015 (afgelopen)Bekijk alle data »

Alle geplande data:

  • wo. 4 nov. 2015 (afgelopen)
  • wo. 2 dec. 2015 (afgelopen)

Mantelzorgbijeenkomsten

Heb je als mantelzorger wel eens behoefte aan een luisterend oor of gewoon een moment voor jezelf? Punt Welzijn start samen met Bibliocenter met maandelijkse ontmoetingsbijeenkomsten voor en door mantelzorgers. Onder het genot van een kopje koffie kun je ervaringen uitwisselen met andere mantelzorgers en word je geïnformeerd over actuele zorgthema's. Ook kun je kennismaken met en vragen stellen aan de mantelzorgadviseur van Punt Welzijn. De ontmoetingsbijeenkomsten voor mantelzorgers worden mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van het VSBfonds en het Oranje Fonds.

VerbergenInformatie
10.00-11.30 uur
Gratis
VerbergenBibliocenter Weert & Punt Welzijn
Bibliocenter Weert
Bibliocenter Weert & Punt Welzijn
Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert
Nederland
0495 697900