Zoek op term

Open dag tijdens de officiële opening

za. 29 jun. 2013 (afgelopen)

Open dag tijdens de officiële opening

Tennisclub Boshoven, opgericht in 1981, is een gezellige en groeiende club die momenteel 390 leden telt waarvan er ongeveer 130 jeugdleden zijn. Omdat de club sterk groeiende is, is er twee jaar geleden besloten om de bestaande 4 tennisbanen te vernieuwen en een tevens een 5de tennisbaan aan te leggen. Voor de kleinste junioren is er tevens een miniveld aangelegd zodat deze eerst op een “kleine” baan kunnen oefenen.

Naast de nieuwe tennisbanen, is er ook besloten om geheel in eigen beheer een nieuw tennispaviljoen te bouwen, inclusief verhoogd en overdekt terras en met uitzicht op alle banen. Dit prachtige paviljoen is afgelopen april voor het eerst in gebruik genomen.

De club is enorm trots op hetgeen er gerealiseerd is en wil dit dan ook graag vieren op zaterdag 29 juni aanstaande. Speciaal voor deze dag is er een feest- en activiteitenprogramma opgesteld en wordt er tegelijkertijd een open dag gehouden tussen 11 en 16 uur. Met deze open dag willen we eventueel toekomstige nieuwe leden alvast kennis laten maken met de tennisclub. Natuurlijk is het mogelijk om die dag gelijk lid te worden want als club zijn we er klaar voor om nog verder door te groeien!

Het programma voor deze feestdag ziet er als volgt uit:
10.00 uur – 11.30 uur: Tennis clinic voor jeugd
12.00 uur – 13.30 uur: Tennis clinic voor volwassenen
14.00 uur – 14.30 uur: Opening door wethouder Litjens
14.45 uur – 15.30 uur: Demonstratiewedstrijd door de toptennisers Rogier Wassen en
Nicky Reijnders
Vanaf 15.30 uur: Borrel
Vanaf 20.30 uur: Feestavond

Hopelijk zien we jou op aanstaande zaterdag 29 juni!
Voor meer informatie van de tennisclub kunt u terecht op de website www.tcboshoven.nl of via de facebook pagina “tennisclubboshoven”

VerbergenInformatie
VerbergenTennisclub Boshoven
C. van der Emde
Tennisclub Boshoven
Vrakkerveld 4 (sportpark Boshoven)
6002 AZ Weert
Nederland
06-12068635