Zoek op term

Open repetitie Zanggroep Vocus

do. 23 mei. 2013 (afgelopen)

Open repetitie Zanggroep Vocus

Op donderdag 23 mei houdt Zanggroep Vocus van 20.00 tot 22.00 uur een OPEN REPETITIE in Rick, Beekstraat 27 in Weert.

Zanggroep Vocus is een enthousiast vrouwenkoor, o.l.v. Marijke Berkers.
Ons afwisselende repertoire bestaat uit lichte populaire muziek, film-en musicalnummers en barbershopmuziek. Elk jaar staat een aantal optredens op het programma. In oktober 2012 organiseerden we zelf een Herfstconcert, maar we stonden ook al in Paradiso op het podium en treden 2 juni a.s. op in de ECI cultuurfabriek in Roermond.

Naast samenzang staat gezelligheid hoog in ons vaandel. We smeren na de repetitie regelmatig de keeltjes in een leuk café en een paar keer per jaar wordt een activiteit of uitje georganiseerd. Zo volgden we al workshops bonbons maken, wijnproeven en bloemschikken, maar ook wandelen, boerengolf en een barbecue stonden al op het programma.

Vind jij zingen leuk, kom dan vrijblijvend luisteren/meezingen.
Kijk voor meer informatie op onze website www.zanggroepvocus.nl of op Facebookpagina www.facebook.com/Vocusweert.

VerbergenInformatie
20.00 uur
gratis
VerbergenZanggroep Vocus
Rick, muziekschool, open repetitie Zanggroep Vocus
Zanggroep Vocus
Beekstraat 27
6001 GG Weert
Nederland