Zoek op term

Open repetitie Zanggroep Vocus

do. 7 nov. 2013 (afgelopen)

Open repetitie Zanggroep Vocus

ZANGGROEP VOCUS ZOEKT NIEUWE LEDEN! Op donderdag 7 november houdt Zanggroep Vocus houdt OPEN REPETITIE in Rick. Zanggroep Vocus is een enthousiast vrouwenkoor, o.l.v. Marijke Berkers en met Roger Dings als vaste pianist. Het afwisselende repertoire van het koor bestaat uit lichte populaire muziek, film-en musicalnummers en barbershopmuziek. Binnenkort staat een aantal Kerst-optredens op het programma, o.a. tijdens de Kerstsfeermarkt van Stedelijke Harmonie Sint Antonius op zaterdag 14 december in de voormalige Groenewoudkerk. Naast samenzang staat gezelligheid hoog in het vaandel. Na de repetitie worden regelmatig de keeltjes gesmeerd in een leuk café en een paar keer per jaar wordt een activiteit of uitje georganiseerd. Vind jij zingen leuk, kom dan vrijblijvend de sfeer proeven/luisteren/meezingen. Kijk voor meer informatie op de website www.zanggroepvocus.nl of op Facebookpagina www.facebook.com/Vocusweert.

VerbergenInformatie
20.00-22.00 uur
gratis
VerbergenZanggroep Vocus
RICK (muziekschool)
Zanggroep Vocus
Beekstraat 27
6001 GG Weert
Nederland