Zoek op term

Opening jongerencentrum The Basement Stramproy

vr. 19 jul. 2013 (afgelopen)

Opening jongerencentrum The Basement Stramproy

Op 19 juli zullen we het jongerencentrum van Stramproy (Mariastraat 1, gemeenschapshuis) in een nieuw jasje steken met onder andere een naamswijziging van het JC. Dit willen we graag met de bewoners van Stramproy vieren en gaat gepaard met een feestje op vrijdagavond 19 juli van 19.00u tot 22.00u.

Het evenement is een eenmalige activiteit. Buiten op het grasveldje naast het gemeenschapshuis zullen meerdere optredens zijn rappers Eauxby, Major Doing ft Air-on, DJ Ray en Breakdancers van dansschool Fresh, er zal een bord worden gespoten met graffiti door een ervaren kunstenaar
Tevens zal er een panna- voetbalveldje zijn waar de jeugdigen kunnen voetballen. Kleine hapjes en frisdrank kunnen genuttigd worden en zullen we voor een klein bedrag aanbieden. Het bezoeken van het evenement is gratis. Bij slecht weer zal het evenement in het Jongerencentrum plaatsvinden en enkel het graffitispuiten en voetballen worden afgelast.
Entree gratis

VerbergenInformatie
19.00-22.00 uur
Gratis
VerbergenPunt Welzijn
JC The Basement Stramproy
Punt Welzijn
Mariastraat 1
6039 AW Stramproy
Nederland