Zoek op term

Opening Rozenkransmaand

zo. 6 okt. 2013 (afgelopen)

Opening Rozenkransmaand

De Rozenkransmaand wordt geopend met een plechtige eucharistieviering in de dekenale stadskerk Sint Martinus. Het Groot Sint Martinuskoor luistert de viering muzikaal op.

Tijdens deze hoogmis zijn de Broederschap aanwezig, alsook de pages, bruidjes, Maria’s en het Draagstergilde van Maria. Tijdens de in- en uittochtsprocessie zal het gilde Onze Lieve Vrouwe van Weert op de schouders nemen. Na de hoogmis nodigen de Broederschap en de Vrienden van het Groot Sint Martinuskoor alle kerkgangers uit om in het klooster van de Birgittinessen in de Maasstraat de viering informeel af te sluiten met koffie en een drankje. Ook u bent van harte uitgenodigd om zelf te ervaren hoe Maria u zal raken.

Entree gratis

 

VerbergenInformatie
10.00 uur
gratis
VerbergenSint Martinuskerk
Sint Martinuskerk
Markt
6001 EJ Weert
Nederland