Zoek op term

Opening Rozerij en Expo

za. 5 sep. 2015 tot zo. 6 sep. 2015 (afgelopen)

Opening Rozerij en Expo

Een brocante inrichting in een sfeervolle ruimte, gelegen in een landelijke omgeving is de omschrijving van het vernieuwde atelier en presentatieruimte van beeldend kunstenaar Marga Hendrix. Naast Dierenkunst in brons en keramiek, waarmee zij exposeert in binnen en buitenland, heeft haar creatieve ontwikkeling een extra dimensie gekregen. Van wol tot vilt, zeep en andere organische materialen geven nieuwe inspiratie. Marga Hendrix heeft zich, o.a. middels masterclasses van bekende ontwerpers en textielkunstenaars uit Amerika en Ierland, verder weten te bekwamen. Dit alles zal vanaf nu, samen met wisselend werk van een Gastkunstenaar, voor geïnteresseerden te zien zijn. Tijdens de weekenden 29 – 30 augustus en 5 - 6 september bent u van 11.00-17.00 uur van harte welkom bij de “Rozerij”, gelegen aan Rietbroek 2 in Stramproy. Tijdens deze dagen exposeert Gastkunstenaar Lilian Biermans haar dierportretten. Hierna zijn de openingstijden iedere eerste en tweede zondag van de maand van 11.00-17.00 uur en natuurlijk op afspraak. Inspelend op de thema’s van de seizoenen zullen er extra openingsdagen zijn die o.a. aangegeven worden via de website www.margahendrix.nl.

VerbergenInformatie
11.00-17.00 uur
Gratis
VerbergenMarga Hendrix
Rozerij
Marga Hendrix
Rietbroek 2
6039 RK Stramproy
Nederland