Zoek op term

Openingsavond Brökwagters

za. 16 nov. 2013 (afgelopen)

Openingsavond Brökwagters

De Brökwagters op Bosseve openen op zaterdag 16 november vanaf 20.11 uur het nieuwe seizoen met een feestavond in het Brökwagterspêlies (zaal Don Boscohuis, Boshoverweg 60). Bij deze nodigen de Brökwagters alle vastelaovuntjveerders uit om samen het nieuwe vastelaovuntj sezoen in te luiden. Iedereen is welkom en de entree is gratis! Het thema van de openingsavond is dit jaar “Pekskes Aovuntj” en je kunt je zondagse pekske aantrekken, een sport- of werkpekske of wat je ook wil, alles mag! Wij pakken uit met een optreden van artiesten als Moerepetazie, Limburgse Toppersj en DJ Kimmeneed. Ook wordt ook dit jaar weer de Brökwagter van het jaar bekend gemaakt. Dit feest mag je beslist niet missen! Tot zaterdag 16 november! Voor meer informatie kijk op onze website: www.brokwagters.nl

VerbergenInformatie
vanaf 20.15 uur
gratis
VerbergenVV De Brökwagters Bosseve
Zaal Don Bosco
VV De Brökwagters Bosseve
Boshoverweg 60
6002 AP Weert
Nederland
0495-524061