Zoek op term

Opnames nieuw programma RTL 4

vr. 9 aug. 2013 (afgelopen)

Opnames nieuw programma RTL 4

In maart 2014 verschijnt er nieuw programma op RTL4 genaamd Trips&Travel. Hiervoor bezoeken de presentatoren diverse mooie plekjes in Nederland.
Aangezien een tripje naar Kinderpretland in het verleden door RTL's LifestyleXperience goed was bevallen, komt op vrijdag 9 augustus vanaf 13.00 uur een cameraploeg wederom opnames maken bij Kinderpretland.
Wil jij eens figureren op een landelijke tv-zender? Kom dan gewoon spelen bij Kinderpretland en dan zie je je misschien zelf terug in het nieuwe programma van RTL. De opnames worden gemaakt van 13.00 uur tot 16.00 uur. Hiervan wordt een item van 3 minuten gemonteerd.

Dat is weer mooi Met ons.In Weert! reclame........

VerbergenInformatie
4,-
VerbergenKinderpretland
Jack Hermans
Kinderpretland
Geurtsvenweg 2a
6006SN Weert
Nederland
0495-549118