Zoek op term

Optreden Sonny & Friends

za. 14 sep. 2013 (afgelopen)

Optreden Sonny & Friends

Sonny won in juni The Voice Radio, het programma van Edwin Evers bij Radio 538. Deze overwinning gaf hem een plek in the blind auditions van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland, een eigen single en een optreden tijdens live38 op 5 oktober 2013 in het Ziggodome Sonny wil dit graag vieren tijdens de tweede editie van Sonny & Friends, een avond waarin hij met bevriende muzikanten, enkel onder begeleiding van een gitarist en percussionist, bekende songs van anderen ten gehore te brengen. Happerij & Tapperij de Apostel is voor de tweede keer het decor van dit bruisend muzikale spektakel. Sonny & Friends: Muziek in haar puurste vorm! Aansluitend is er een afterparty!

VerbergenInformatie
VerbergenBullseye Management
Happerij en Tapperij de Apostel
Bullseye Management
Beekstraat 13
6001 GG Weert
Nederland
0495451822