Zoek op term

Oranjeconcert door Stedelijke Harmonie Sint Antonius

zo. 28 apr. 2013 (afgelopen)

Oranjeconcert door Stedelijke Harmonie Sint Antonius

Oranjeconcert Stedelijke Harmonie St. Antonius Weert

Op zondagmiddag 28 april a.s. voert de Stedelijke Harmonie St. Antonius Weert haar traditionele Oranjeconcert uit in het Munttheater.  De Gemeente Weert organiseert dit concert om alle gedecoreerden van de Gemeente Weert en de vele vrijwilligers te bedanken en te eren voor hun belangeloze inzet in het plaatselijke verenigingsleven.

Het Oranjeconcert bestaat uit drie optredens, namelijk een optreden van de percussiegroep onder leiding van dirigent Patrick Vlassak, een optreden van de Vocal Group ‘Seven Fifteen’ onder leiding van dirigente Rita Scheffers  en een optreden van het grote harmonieorkest onder leiding van dirigent Tjeu Snoek. De aanvang is 13.30 uur en het concert zal ca. twee uur duren.

De op zondag 28 april a.s. zeer aanstaande troonswisseling tussen Koningin Beatrix en haar zoon Willem-Alexander vormt vanzelfsprekend een belangrijk muzikaal thema, blijkend uit de muzikale opening en muzikale terugblik op Koninginnedag 2011 in Weert.

Verder staat het Oranjeconcert van de Stedelijke Harmonie St. Antonius Weert in het teken van het voor 2013 gekozen thema  ‘Around the world in 365 days’. Het Nieuwjaarsconcert in januari 2013 vormde de eerste stap op deze ‘reis om de wereld’. Het aanstaande Oranjeconcert vormt dus de tweede stap tijdens deze ‘worldtour’.

De Stedelijke Harmonie St. Antonius Weert nodigt graag iedere inwoner van Weert van harte uit tot het bijwonen van dit unieke Oranjeconcert. Reageert u dus snel en vervoegt u aan de kassa van het Munttheater voor toegangskaarten. Er is nog een beperkt aantal kaarten gratis verkrijgbaar.

Mocht u onverhoopt geen kaarten meer kunnen krijgen voor dit traditionele Oranjeconcert, dan bent u natuurlijk van harte welkom bij een van de daaropvolgende concerten van de Stedelijke Harmonie St. Antonius Weert. Haar eerstvolgende concert is het Koffie & Vlaai-concert, te weten op zondag 26 mei a.s. van 11.00 tot 13.00 uur in het verenigingsgebouw ‘De Stedelijke’, in de voormalige kerk ‘De Goede Herder’, Maaslandlaan 65 (Groenewoud) te Weert. Voor dit concert vraagt ‘De Stedelijke’ een bijdrage vijf euro per persoon.

Het is weliswaar een beetje vroeg, maar uiteindelijk komt de Stedelijke Harmonie Sint Antonius Weert van haar reis om de wereld terug in Weert met het Nieuwjaarsconcert in januari 2014. Daarbij geeft zij een spectaculaire aftrap voor de viering van ‘Weert 600 jaar’. Zie voor nadere gegevens inzake dit concert en haar daaraan nog voorafgaande concerten in 2013:www.sintantoniusweert.nl

VerbergenInformatie
13.30 uur
gratis, aanmelden via www.sintantoniusweert.nl
VerbergenMunttheater
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland