Zoek op term

Oranjeweek Weert: Oranjekermis

za. 27 apr. 2013 tot wo. 1 mei. 2013 (afgelopen)

Oranjeweek Weert: Oranjekermis

Oranjekermis tijdens Oranjeweek biedt vertier voor de hele familie

 

Tijdens de Oranjeweek Weert wordt op het Kasteelplein een Oranjekermis geplaatst. Van zaterdag 27 april t/m woensdag 1 mei biedt de kermis vertier voor de hele familie.

 

Met de grote kermis in september heeft Weert alle recht om zich een echte kermisstad te noemen. Om in het voorjaar lekker op te warmen organiseert Centrummanagement een kermis waarbij de nadruk ligt op kindvriendelijke attracties. Aangevuld met vermaak- en verkoopzaken heeft de Oranjekermis een gevarieerd aanbod.

 

De exploitanten van de Oranjekermis zorgen voor extra plezier door speciale activiteiten te organiseren. Op zondag 28 april van 18:00 tot 20:00 uur en op dinsdag 30 april van 14:00 tot 16:00 uur toont Clown Desalles zijn grappen en grollen. Om de kermis op de laatste dag extra aantrekkelijk te maken is het op 1 mei de hele dag Familie-Eurodag met speciale prijzen.

 

De Oranjekermis is dagelijks geopend van 13:00 tot 22:00 uur. Op Koninginnedag 30 april opent de kermis al om 10:00 uur.

 

De kermis is onderdeel van de feestelijke activiteiten van de Oranjeweek. Tijdens deze week genieten bezoekers van sportieve, muzikale en bourgondische belevenissen. Zondag 28 april presenteert Punt Welzijn een groot sportplein op de winkelzondag. Maandag 29 april tonen Weerter talenten hun kunsten tijdens talentenjacht Battle Talents over de Markt. Op dinsdag 30 april presenteert Sterren on Tour verschillende nationale artiesten op de Nieuwe Markt. Woensdag 1 mei staat in het teken van Bourgondische belevingen.

 

Meer informatie over het programma en de kermis is te vinden op www.oranjeweekweert.nl.

 

VerbergenInformatie
13.00-22.00 uur
gratis
VerbergenCentrum Management Weert
Centrum Weert
Centrum Management Weert
Kasteelplein
6001 JC Weert
Nederland