Zoek op term

Oranjeweek Weert van zaterdag 27 april t/m woensdag 01 mei

za. 27 apr. 2013 tot wo. 1 mei. 2013 (afgelopen)

Oranjeweek Weert van zaterdag 27 april t/m woensdag 01 mei

Oranjeweek Weert 2013

Het Oranjeweek-programma bevat muziek, sport en cultuur en legt nadruk op de unieke kenmerken van Weert. In 2013 is de Oranjeweek van zaterdag 27 april t/m woensdag 1 mei.

Zondag 28 april 2013
‘Sport’
Punt Welzijn presenteert in samenwerking met diverse lokale sportverenigingen een middag vol clinics en wedstrijden op de Markt en Nieuwe Markt en in de Meikoel en Van Berlostraat.

Tijdens het sportieve programma vindt ook de prijsuitreiking van de door de Gemeente Weert georganiseerde Sportfotowedstrijd plaats. De Floor Burnin’ Crew verzorgt op zowel de Markt als Nieuwe Markt een aantal optredens met breakdance-battles.

Maandag 29 april 2013
‘Talent & Dans’
De grote talentenjacht Battle Talents, vindt plaats op het podium op de Markt. Het muzikale programma, met bands en zangers, wordt omlijst door enkele dansoptredens van onder andere The Big Experience en Judith’s Dance Point.

Dinsdag 30 april 2013
‘Koninginnedag’
Op de Singels vindt de traditionele vrijmarkt plaats, waar de beste koopjes op de kop getikt kunnen worden.

De middag en avond staan in het teken van een Nederlandstalig muzikaal programma op de Nieuwe Markt, waarbij nationale artiesten het hoogtepunt vormen. Een feest waar je bij moet zijn om extra te vieren dat Nederland vanaf die middag een koning heeft!

Organiseert u als ondernemer een speciale (muzikale) activiteit op Koninginnedag? Meld het Centrummanagement zodat het opgenomen kan worden in het programma!

Woensdag 1 mei 2013
‘Bourgondisch Genieten!’
In het centrum van Weert worden diverse Bourgondische activiteiten georganiseerd. Zo kunnen bezoekers op verschillende locaties smaakvolle proeverijen verwachten. Lokale horeca presenteert daar het beste uit eigen keuken. Deelnemen aan deze presentatie? Aanmelden kan bij Centrummanagement! Dan wordt uw activiteit op www.oranjeweekweert.nl vermeld.

27 april t/m 1 mei 2013
Oranje KinderKermis
Zwieren en zwaaien op het Kasteelplein. Tijdens de Oranjeweek staat er een gezellige Oranje KinderKermis in de stad. Bij de familieattracties kom je op 28 en 30 april ook Clown Desalles tegen, en op 1 mei is het Familie Eurodag.

Kijk voor meer info op www.oranjeweekweert.nl.

VerbergenInformatie
gehele dag
gratis
VerbergenCentrum Management Weert
Centrum Weert
Centrum Management Weert
Markt 1
6001 EK Weert
Nederland