Zoek op term

The Paladins

ma. 29 apr. 2013 (afgelopen)

The Paladins

Tijd om de pettiecoats en leren jacks weer te voorschijn te halen en de vetkuifen nieuw leven in te blazen. The Paladins are back in town! Deze Amerikaanse rootsrockers staan bekend om hun energieke rockabilly sound die ze eigen hebben gemaakt door deze te mengen met country, oer rock ’n roll, blues en jazz.

De geschiedenis van The Paladins neemt je zo’n 30 jaar mee terug in de tijd. Dave Gonzales (gitaar, leadzang) begon de band in begin jaren ’80 met vriend Thomas Yearsly. In deze periode heerste er een echte rockabilly hype en bands in dit genre schoten als paddestoelen uit de grond. De Paladins ontwikkelden echter een opzwepende eigen sound waarin country, jaren 50’ rockabilly, blues en jazz samenkomen en de groep speelt deze mix met passie en vuur. In hun 30 jarig bestaan heeft de band een gedegen live reputatie opgebouwd en behoort tot de beste rock ‘n roll bands die je live op een podium kunt tegenkomen.

Vanavond kan je die hitte van dichtbij komen voelen, dan spelen The Paladins in De Bosuil.

VerbergenInformatie
vanaf 20:00
18,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269