Zoek op term

Pianofestival

za. 25 mei. 2013 (afgelopen)

Pianofestival

Van Titanic tot Rock around the clock

U kunt naast piano o.a. luisteren naar viool, dwarsfluit , cello en gitaar. Het repertoire is zeer uiteenlopend van musical tot jazz, en van pop tot klassiek. Een deskundige jury zal de optredens beoordelen. Het festival begint om 12.30 in de concertzaal van RICK en de toegang is gratis. Uiteraard mogen alle deelnemende pianisten hun fanclub meenemen.

Prijsuitreiking Rond 13.45 is de prijsuitreiking van de jongste categorieën. Hierna treden de meer gevorderde leerlingen op. De prijsuitreiking van de laatste groepen zal zijn om 16.15. Ook zullen er op deze dag docenten aanwezig zijn die u informatie kunnen geven over de mogelijkheden die er zijn tot het volgen van pianoles. Dit kan al vanaf 5 jaar in de Spelenderwijs cursussen, maar ook voor kinderen, volwassenen en senioren zijn er mogelijkheden.

Wilt u meer info over het pianofestival bij Rick, bezoek dan onze website : www.ricknet.nl Of neem contact op met Rita Scheffers (teamleider), telefonisch 0495-533954 of per mail: r.scheffers@ricknet.nl

 

 

 

 

VerbergenRegionaal Institiut Cultuur- en Kunsteducatie
Rick - Rita Scheffers
Regionaal Institiut Cultuur- en Kunsteducatie
Beekstraat 27
6000 AG Weert
Nederland
0495-533954