Zoek op term

Afbeelding

za. 18 mei. 2013 (afgelopen)

Picture

De eerste heavy metal band van Nederland? Dat is Picture! De band werd opgericht in 1979 en door de jaren heen hebben ze een goede live reputatie opgebouwd. Nu zijn ze terug, meer gemotiveerd dan ooit!
Picture was de eerste Nederlandse hardrock band met een “record deal’, ze timmerden al vroeg aan de hardrock weg en werden al snel succesvol met klassiekers als ‘Heavy Metal Ears’, ‘Diamond Dreamer’, ‘Bombers’ en ‘Eternal Dark’. De energieke live optredens zorgden bij de reünie in 2008 voor een cultstatus van de band. Picture bracht wereldwijd zeven albums uit en tourde met AC/DC, Rose Tattoo, Saxon en Ted Nugent. De laatste cd ‘Warhorse’ is uitgebracht in 2011, dit jaar zijn ze te zien op diverse festivals en podia waaronder die van De Bosuil dus maak je klaar om weggeblazen te worden!

PRESENT DANGER
De support van de avond is Present Danger, zij stonden met de single ‘Iron Rain’ in 2010 in de Mega Top-100.
Present Danger is een Metallica coverband uit Kaatsheuvel, ze bestaan sinds 2005. De band won in de landelijke finale van The Clash of the Cover Bands de publieksprijs 2007/2008. Inmiddels heeft de band het Metallica repertoire uitgebreid tot een spectaculaire tributeshow.
Deze avond zal Present Danger haar nieuwe album "Face The Truth" presenteren.

 

VerbergenInformatie
vanaf 20:00 uur
10,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242