Zoek op term

PinksterCuliance 2014

zo. 8 jun. 2014 (afgelopen)

PinksterCuliance 2014

Voor de negende keer organiseert Kiwanis Weert de PinksterCuliance. Dit jaar op Eerste én Tweede Pinksterdag op de Nieuwe Markt. Een nieuwe locatie die  leidt tot een ongekend aantal horeca deelnemers en een wachtlijst voor het volgend jaar…

De PinksterCuliance is hét Bourondische evenement waar toprestaurateurs, exclusieve cateraars en mooie wijnhuizen zichzelf presenteren. Dat doen ze onder het genot van sfeervolle muziek, indrukwekkende auto’s en entertainment voor de kinderen.

Genieten van muziek
De PinksterCuliance begint dit jaar voor het eerst op zondag met een groot feest op de Nieuwe Markt, vrij toegankelijk voor iedereen vanaf 19.00 uur. Onder het genot van een lekker hapje en een drankje kunt u die avond genieten van  Zangeres Simone.

Op maandag begint de PinksterCuliance al om 11.30 uur op de Nieuwe Markt. Direct na de Langste Ontbijttafel zijn er muzikale optredens van achtereenvolgens Eagle X-ray, Satisfied en Jazz Minded. Vanaf 17.15 uur zingt Wendy van Dooren en daarna is het podium voor Guarantee. Met deze hoofdrolspelers van de Weerter Rogstaekers Legende gegarandeerd een muzikaal hoogtepunt.

Autoshow
In de omgeving van Nieuwe Markt is er een uitgebreide autoshow. Daar kunt u tussen 12.00 en 17.00 uur de modellen van prominente autobedrijven bewonderen. Peugeot, Mitsubishi, Kia, Suzuki, Mercedes, Volvo en Lexus zijn vertegenwoordigd.

Mooie prijzen te winnen
En ook dit jaar kunt u weer deelnemen aan de Kiwanisloterij. De kaarten worden voorafgaand en tijdens het evenement voor 2,50 euro verkocht. De prijzen variëren van een dagje rijden met een Audi cabriolet tot een beautybehandeling, een dinerbon, een interieurverrassing of een mooi kistje wijn. De trekking vindt plaats op 9 juni rond 17.00 uur.

Voor het Goede Doel
De opbrengst van de PinksterCuliance is voor het goede doel. Naast de ambitie van Kiwanis International om samen met Unicef Tetanus te voorkomen, wil Kiwanis Weert een spelcomputer doneren aan de ziekenhuisclown van het St. Jans Gasthuis. Ook is er financiële steun nodig voor de renovatie van het gebouw en aankleding van de tuin van kinderdagcentrum KDC de Heisterkes.

Met dank alvast aan de deelnemende horecabedrijven, de sponsoren en onze leden van de Club van 100 verheugen we ons op een mooie PinksterCuliance. We verwelkomen u graag!  Meer weten? Kijk op www.pinksterculinace.nl of volg ons op facebook.

VerbergenInformatie
zondag 08 juni 19.00-23.00 uur
maandag 09 juni 11.30-23.00 uur
gratis
VerbergenKiwanisClub Weert
PinksterCuliance
KiwanisClub Weert
Nieuwe Markt 1
6001 EL Weert
Nederland