Zoek op term

Pony- en Paardenwedstrijd

za. 31 mei. 2014 (afgelopen)

Pony- en Paardenwedstrijd

Zaterdag 31 mei en zondag 1 juni waren de pony- en paardenwedstrijden op Laar. De wedstrijden maakten onderdeel uit van het Outdoor Kampioenschappen voor Midden-Limburg. Er waren dressuur en springwedstrijden op meerdere afgezette rings op het terrein.

Op zondag namen zo'n 200 ruiters met hun paard deel aan de springwedstrijd. Imposant om de samenwerking tussen ruiter en paard/pony te zien. Het publiek bestond uit deelnemers, paardenliefhebber en niet-paardenliefhebbers. Ook burgemeester Jos Heijmans en Geert Gabriëls, de wethouder van Sport waren aanwezig.

De jurering ging dit jaar voor het eerst online via een Wifi-verbinding, waardoor de uitslagen en standen tijdens de wedstrijden al te zien waren op een groot scherm in de tent.

VerbergenInformatie
zaterdag en zondag 08.00-18.00 uur
gratis
VerbergenPaardensportvereniging Laar
Paardensportvereniging Laar
Rietstraat te Weert ( terrein groot aaneengesloten 5 ha nabij viaduct Hushoven)
6003 PL Weert
Nederland
0495-533477