Zoek op term

Popronde Weert

zo. 11 okt. 2015 (afgelopen)

Popronde Weert

De Popronde is voor talentvolle upcoming Nederlandse bands en artiesten dè kans om intensieve speel- en tourervaring op te doen, een nieuw publiek te bereiken en hun netwerk in andere steden uit te breiden.
Naast de steden die de afgelopen jaren op donderdag, vrijdag en zaterdag het festivalterrein vormden, voegt de Popronde negen nieuwe steden toe aan het tourschema, waaronder deze zondagmiddag in Weert!

15:45 - Tamarin Desert
17:00 - Lookapony
18:00 - The Brahms

Tamarin Desert maakt 60's georiënteerde psychpop/rock à la Tame Impala en Pond, gecombineerd met vettige fuzzriffs en grooves die wat weg hebben van bijvoorbeeld Led Zeppelin en de rammelige gitaartjes van King Gizzard & the Lizard Wizard. Psychedelica met ballen dus! 

Lookapony
Begonnen met een indierock sound, gaat Lookapony tegenwoordig steeds meer de kant van de luide garagerock op, met bovendien aanstekelijke liedjes. Dat leverde ze al een plek op de Nederlandse Burger Records-mixtape op en verschillende supports voor o.a. Drenge, Cosmonauts, Parquet Courts en Audacity

The Brahms
3FM Serious Talent en bekend van Megahit 'Golden'. The Brahms maken aanstekelijke, melodische indiepop met sterke hooks en deden al het support voor o.a. The Kooks en Sheppard. Met hun EP 'Meraki' op zak staan The Brahms garant voor een energieke en vooral dansbare liveshow

Voorbeelden van deelnemers uit het verleden die het ver hebben geschopt: Racoon, De Staat, Handsome Poets, Marike Jager, Dotan, Chef' Special, Go Back to the Zoo, John Coffey, Blaudzun, Mister & Mississippi, Case Mayfield, Rondé, Roosbeef, Kensington en Lucky Fonz III.
Het talent dat dit jaar spot staat een tijdje later dus misschien wel in de Ziggo Dome..!

Alle optredens tijdens de Popronde in Weert zijn gratis toegankelijk.

VerbergenInformatie
zaal open 15:00 uur, aanvang 15:45 uur
gratis
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269