Zoek op term

PopSport LIMBURG

vr. 31 mei. 2013 (afgelopen)

PopSport LIMBURG

Op 31 maart staan er in De Bosuil in Weert acht jonge Limburgse acts op het podium om zich van hun beste kant te laten zien! De afgelopen maanden zijn zij druk bezig geweest met hun muzikale ontwikkeling, onder meer door diverse workshops en coaching te volgen. 

De volgende acts doen deze editie mee aan PopSport in Limburg: All Downhill From HereNew LifeLandslideIntergalactic Space AdventureDJ Nigel,TaseredCAS en Kasperski.
 
PopSport loopt momenteel in acht provincies. Naast Limburg zijn ook in de provincies Noord-Brabant, Zeeland, Gelderland, Drenthe, Flevoland, Utrecht en Noord-Holland muzikanten hard aan het werk om zich voor te bereiden op hun regionale showcase. Uit elke provincie gaat er vervolgens één act door naar het landelijke traject waar ze verdere coaching krijgen en spelen op het PopSport Eindfestival dat in november zal plaatsvinden.
 
Vrijdag 31 mei zullen de Limburgse deelnemers in de Bosuil voor de laatste keer de jury proberen te overtuigen van hun geboekte resultaten. De jury bestaat uit Kelly Kockelkoren (Kill Ferelli), Barry Faessen (Programmeur Ernesto’s, productieleider Parkstad Limburg Theaters) en Henk Hover (L1).
 
Een prachtige selectie van jong Limburgs talent zal strijden om het binnenhalen van de PopSport Award 2012-2013. In de beoordeling van de acts wordt natuurlijk gelet op de optredens van de jonge artiesten, maar het zijn vooral de muzikale en creatieve ontwikkeling die de doorslag zullen geven.
 
Buiten de PopSport award met als titel ‘Headliner PopSport 2012-2013’  is er ook nog de publieksprijs (een extra workshop naar keuze) en nog een nader te bepalen aanmoedigingsprijs! Kortom: PopSport beloont het harde werk van deze jonge deelnemers en wenst alle acts heel veel succes tijdens de regioshowcase!
VerbergenInformatie
vanaf 20:00
0,-
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269