Zoek op term

Presentatie nieuwe kleding St. Barbara

zo. 2 jun. 2013 (afgelopen)

Presentatie nieuwe kleding St. Barbara

Schutterij Sint Barbara uit Tungelroy presenteert op Sacramentszondag, 2 juni a.s., haar nieuwe kostuums. Tijdens de Heilige Mis, die begint om 09:30 uur, zal de nieuwe gildekleding worden ingezegend door pastoor Notermans. Aansluitend vertrekt de Sacramentsprocessie. Na de processie is er de gelegenheid om samen te komen in MFA Kimpe Veld, hier zal onder andere worden stilgestaan bij het 40-jarig jubileum van dhr. Heijlen.

Om 12:00 uur vertrekt de schutterij richting het schutterslokaal aan de Kemperveldweg voor het koningvogelschieten. Uit deze schietwedstrijd zal blijken wie de nieuwe koning van de schutterij wordt. Tenslotte strijdt men om de titel ‘dorpskoning’ bij het dorpskoningschieten, iedereen mag hieraan deelnemen.
 
Schutterij Sint Barbara hoopt u allen welkom te mogen heten op deze dag.

VerbergenInformatie
09:00 - eind
VerbergenSchutterij St. Barbara
Schutterij St. Barbara
Kemperveldweg
- Tungelroy
Nederland