Zoek op term

Presentatie Weert Energie

za. 26 okt. 2013 (afgelopen)

Presentatie Weert Energie

De druk bezochte informatieavond dit voorjaar gaf de initiatiefnemers van Weert Energie voldoende vertrouwen om een coöperatieve vereniging op te richten. Deze is per 10 juli een feit.
Vervolgens is gestart met het werven van leden en is een aanvang gemaakt met het uitwerken van diverse projecten en verschillende werkgroepen. Zo is Weert Energie inmiddels in gesprek met verschillende lokale en regionale aanbieders op het gebied van duurzame energie-installaties om voor haar leden een aantal aantrekkelijke opties uit te laten werken. Verder kunnen leden binnenkort allerlei energiebesparende middelen tegen goedkope tarieven aanschaffen.
Tijdens de weekmarkt op zaterdag 26 oktober aanstaande zal WeertEnergie haar lopende projecten presenteren. De informatiestand bevindt zich in de Langstraat nabij 'Blokker' en iedereen is van harte uitgenodigd om vrijblijvend een 'kijkje in de keuken' te nemen. De leden van Weert Energie zijn vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur present.
Voor meer informatie? Kijk op de website www.weertenergie.nl. Daar kunt u zich ook inschrijven als lid en voor onze nieuwsbrief, zo blijft u volledig op de hoogte. Voor vragen over WeertEnergie kunt u een e-mail sturen aan info@weertenergie.nl.
 

VerbergenInformatie
10.00-15.00 uur
gratis
VerbergenWeert Energie
Centrum Weert
Weert Energie
Langstraat
6001 CS Weert
Nederland
06-52645773
06-53332360