Zoek op term

PROFESSOR NOMAD SESSION / Bettie Serveert plays The Cure

vr. 10 apr. 2015 (afgelopen)

PROFESSOR NOMAD SESSION / Bettie Serveert plays The Cure

Sinds 2004 trekt muzikale duizendpoot Prof. Nomad alias Bartel Bartels samen met trouwe kompaan Stephan van der Meijden op drums langs het Nederlandse club circuit met een reeks 'Undercover sessies'. Deze sessies bestaan steevast uit optredens met bevriende muzikanten uit de Nederlandse popscene die een eerbetoon brengen aan hun muzikale helden. Op 10 april kruipt Prof. Nomad in de huid van The Cure, samen met de muzikale vrienden van Bettie Serveert.  

Carol: "Toen Bartel mij vroeg of ik zin had om mee te doen aan een cover sessie was mijn antwoord meteen een volmondig 'Ja!'. Het toeval wilde dat we met Bettie Serveert ooit een cover hebben gespeeld van Boys Don't Cry, waarbij de overige Betties verbaast waren dat ik, als Canadees zijnde, met een Brits accent kon zingen. We zijn allemaal fan van The Cure: die band heeft zoveel geweldige hits geschreven, hoe kun je het nou níet leuk vinden om hen te coveren. “

VerbergenInformatie
zaal open 20.00 uur, aanvang 21.00 uur
vvk € 12,50 / deur 15,50
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269