Zoek op term

Programma Cultureel Lint Ton Piepers Art + Gallery

zo. 20 sep. 2015 (afgelopen)

Alice Eenhoorn

Ook dit jaar presenteert Ton Piepers Art + Gallery vanaf 11.00 uur weer een aantal programma's tijdens de manifestatie Cultureel Lint. Leden van schildersgroep Eigen Stijl uit Baarlo, onder leiding van Alice Eenhoorn, zullen gaan schilderen zoals dit op Montmartre gebeurt. Bij goed weer zal dit buiten plaatsvinden. Dansgroep “Pulse” uit Heythuysen zal om 14.45 en 15.45 optredens verzorgen. Op een plek waar het stille beeld wordt bewonderd, zal nu de beweging centraal staan. Waar normaal de rand van het doek het einde van het schilderij betekent, zal nu buiten deze lijnen invulling gegeven worden aan de beleving van kunst. Kunst is een begrip, dat ieder persoon zelf in kan vullen. Emotie komt los. Bij de ene door het bewonderen van een stil staand beeld, de ander door het luisteren naar muziek, of het zien van een dans. Tijdens Cultureel Lint worden deze bij elkaar gebracht. Terwijl de danseressen van dansstudio Pulse hun dansen uitvoeren zal Geertje Peggeman uit Veldhoven hiervan schetsen maken. Tevens zal Marleen van Helmond naar model schilderen. Verder is er een speciale extra expositie van Weerter kunstenaars. 

VerbergenInformatie
11.00-17.00 uur
Gratis
VerbergenTon Piepers Art + Gallery
Ton Piepers Art + Gallery
Beekstraat 35
6001 GG Weert
Nederland
06 51988965