Zoek op term

Rabo Super 5 - dag 1: Bosloop

di. 25 aug. 2015 (afgelopen)

Rabo Super 5 - dag 1: Bosloop

Een recreatieve bosloop in de mooie bossen van de IJzeren Man. Daarmee begint Rabo Super 5. Een 5-daags sportief en recreatief evenement voor jong en oud. Met een verwachte opkomst van meer dan 1.000 deelnemers wordt er gedurende een week gezwommen, gewandeld, hardgelopen in het bos en gefietst in een schitterende groene omgeving. Weert is niet voor niets in 2014 uitgeroepen tot Groenste Regio van de Wereld! 

Dag 1: Bosloop
Via kronkelige bospaden en gedeeltelijke verharde wegen zal de recreatieve bosloop gaan plaatsvinden. Een duidelijk afgezet parcours zal iedere deelnemer van jong tot oud van de start naar de finish leiden. 

Voor deze eerste prestatie in de Super 5 reeks kunt u kiezen uit drie afstanden:

  • Categorie a: 10,5 km
  • Categorie b:      7 km
  • Categorie c:   3,5 km

Start 
De start vindt om 19.00 uur plaats nabij Café-restaurant Dennenoord, Voorhoeveweg 2 in Weert.

VerbergenInformatie
Start 19:00 uur
5,- dagdeelname, € 22,50 voor 5 dagen
VerbergenCafé-Zaal Dennenoord
Rabo Super 5
Café-Zaal Dennenoord
Voorhoeveweg 2
6006 SV Weert
Nederland