Zoek op term

Rabo Super 5 - dag 5: Mini Triathlon / All-in

za. 29 aug. 2015 (afgelopen)

Rabo Super 5: Triathlon

Op deze vijfde en laatste dag van de Rabo Super 5 reeks worden alle activiteiten van de afgelopen vier dagen samengevoegd tot één activiteit in de vorm van een heuse triathlon. Daar de Super 5 gericht is op de recreatieve sporter heeft de organisatie van deze dag, de Triathlon Vereniging Weert, uiteraard de afstanden aangepast zodat dit een uitgelezen kans is om ook als recreant te ervaren wat deze duursporters volbrengen. Na het volbrengen van deze super prestatie zullen de deelnemers feestelijk worden onthaald op het feestterrein bij café-zaal Dennenoord.

Rabo Super 5 is een 5-daags sportief en recreatief evenement voor jong en oud. Met een verwachte opkomst van meer dan 1.000 deelnemers wordt er gedurende een week gezwommen, gewandeld, hardgelopen in het bos en gefietst in een schitterende groene omgeving. Weert is niet voor niets in 2014 uitgeroepen tot Groenste Regio van de Wereld!

Categorie a: 750 meter zwemmen, 31,5 km (5 rondes) fietsen, 7,8  km rennen
Categorie b: 500 meter zwemmen, 18,9 km (3 rondes) fietsen, 5,0 km rennen
Categorie c: 250 meter zwemmen, 6,3 km (1 ronde) fietsen, 2,2 km rennen

Start
De startlocatie is Café-Zaal Dennenoord, Voorhoefweg 2 in Weert en starttijden liggen tussen 08.00 en 09.30 uur. Afsluiting is om 13.00 uur bij Dennenoord.

 

VerbergenInformatie
Start tussen 08.00 en 19.30 uur
5,- dagdeelname
VerbergenCafé-Zaal Dennenoord
Rabo Super 5
Café-Zaal Dennenoord
Voorhoeveweg 2
6006 SN Weert
Nederland