Zoek op term

Remember Phil & Gary

za. 25 jan. 2014 (afgelopen)

Remember Phil & Gary

Op 25 januari vindt in Muziekcentrum de Bosuil te Weert een tribute plaats voor Phil Lynott onder de naam Remember Phil: A tribute to Phil Lynott’. In navolging van de Vibe for Philo, die jaarlijks op 4 januari in Dublin plaats vindt, zullen ook in Weert een aantal nationale en internationale bands hun held op het podium eren.

Al meer dan 25 jaar herdenken fans op 4 januari de sterfdag van deze voormalig frontman, oprichter en brein van de Ierse rockband Thin Lizzy. Op deze dag vindt jaarlijks in Dublin de tribute ‘Vibe for Philo’ plaats. Duizenden Thin Lizzy-fans uit de hele wereld, ook uit Nederland, bezoeken deze Vibe waar veel Lizzy-coverbands optreden.

Muziekliefhebber Roger Rutten kwam op het idee om een soortgelijke avond in De Bosuil te organiseren en kwam al snel in contact met Weertenaar en groot Thin Lizzy fan, Peter Vleeshouwers.  
Samen met nog enkele andere grote Lizzy fans, waaronder leden van de de band PARRIS organiserden zij de eerste editie van de “Nederlandse Vibe” onder de naam: ‘Remember Phil 2012 : A tribute to Phil Lynott’.
Na opnieuw een zeer geslaagde editie een jaar later waarbij ook Gary Mooregeëerd werd zal ook in januari 2014 weer een "Remember Phil" plaatsvinden!

Meer info over de inhoud van het programma en voorverkoop van tickets volgt.

VerbergenInformatie
€ 15,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269