Zoek op term

Reunie Cafe De Barbier

za. 7 sep. 2013 (afgelopen)

Reunie Cafe De Barbier

Heb je vroeger ook menig uurtje op de Oelemarkt 13 vertoefd bij Harm en Rob in cafe De Barbier. En zou je het leuk vinden om alle mensen van toen weer eens te ontmoeten. Dan hebben we goed nieuws voor jou ! Op zaterdag 7 september a.s. vanaf 16.00 uur vindt er bij cafe De Stuiterbal - Oelemarkt 13- te Weert de eerste Barbier-reunie plaats. Voor al diegenen die zich nog niet hebben opgegeven, stuur een mailtje naar barbierreunie@gmail.com en laat weten dat je erbij bent. Gelieve dit te doen voor 24 augustus a.s zodat we als organisatie enigszins in kunnen schatten hoe druk het gaat worden. Heb je eventueel zin om als oud-personeelslid nog wat biertjes te tappen of plaatjes te draaien, geef dit dan ook meteen even door! Mocht je mensen kennen die niet meer in Weert en omstreken wonen maar die misschien toch graag willen komen.... Zegt het voort, zegt het voort! Hopelijk tot ziens op zaterdag 7 september as.

VerbergenInformatie
vanaf 16.00 uur
gratis
Verbergenreuniecomite cafe De Barbier
Cafe De Stuiterbal
reuniecomite cafe De Barbier
Oelemarkt 13
6001 ES Weert
Nederland