Zoek op term

Rhytm Xperience 2013

zo. 3 nov. 2013 (afgelopen)

Rhytm Xperience 2013

De Stedelijke Harmonie St. Antonius organiseert een percussieconcert met 3 percussiegroepen. De eigen percussiegroep zal een optreden verzorgen. Daarnaast zullen Zinvol Geweld uit Neer hun kunnen laten horen en ook Drumband St. David uit Voerendaal. De percussiegroep van de Stedelijke en de Drumband St. David staan beide onder leiding van Patrick Vlassak en Zinvol Geweld staat onder leiding van Roy Janssen. Met dit concert wil de Stedelijke de spotlight zetten op percussiemuziek in al zijn toonaarden. Met een gevarieerd programma en gebruik van alle mogelijke instrumenten worden de bezoekers meegenomen in de wereld van de percussiemuziek.

De entree is gratis

 

VerbergenInformatie
13.30-16.30 uur
Gratis
VerbergenStedelijke Harmonie St. Antonius
Stedelijke Harmonie St. Antonius
Maaslandlaan 65
6004 GG Weert
Nederland
06-45194806