Zoek op term

Rich Wyman + The GRiT + Loes Swinkels & band

zo. 1 nov. 2015 (afgelopen)

Rich Wyman + The GRiT + Loes Swinkels & band

Rich Wyman is de vleesgeworden ‘nachtmerrie’ van elke liefhebber van de gevoelige pianomuziek.. waarom? Deze man rockt namelijk als geen ander; doet dat niet op een gitaar, maar – juist ja – op zijn piano. Met een stem vol passie en bedrevenheid wist deze Wyman inmiddels al zo’n vijf prestigieuze muziekprijzen in de wacht te slepen (de ASCAP Awards).

Als Rich met zijn aanstekelijke en eindeloze enthousiasme achter zijn piano kruipt brengt hij zijn schitterende liedjes vol overgave. Eind jaren 90 kwam Rich voor het eerst in Nederland optreden, wat leidde tot een contract met een Nederlandse platenmaatschappij en zeer vele optredens. Wervelend waren de optredens van de pianoman in 2000 op Parkpop te Den Haag, detour met de Special Wild Romance (Danny Lademacher, Ivo Severijns en Ramon Rambeaux) en shows met de briljante Nederlandse rockgitarist Marcel Singor. 
Rich Wyman zal worden bijgestaan door de Nederlandse rockband The GRiTdie tevens deze zondagmiddag zal openen.

De roots van singer-songwriter Loes Swinkels liggen in Limburg, maar dat had net zo goed Texas kunnen zijn. Met haar krachtige, bluesy stem neemt ze je mee naar verlaten autowegen, versleten spijkerbroeken, of een stil plekje in de natuur. ‘Met mijn liedjes wil ik hoop en liefde de wereld inzingen,’ aldus Loes. 

15.45-16.20 The GRiT
16.50-17.40 Loes Swinkels & Band
18.00-19.15 Rich Wyman & The GRiT

VerbergenInformatie
zaal open 15:00 uur, aanvang 15:45 uur
vvk € 10,00 / deur € 13,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269